Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Ζεστό χρήμα σε επιχειρηματίες με διαδικασίες πανδημίας

Για ζεστό χρήμα σε επιχειρηματίες με διαδικασίες πανδημίας κάνει λόγο σε ανακοίνωση - καταγγελία, η«Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής, με αφορμή την προμήθεια από την Περιφέρεια Αττικής εκατοντάδων φορητών συστημάτων καθαρισμού και απολύμανσης για το νέο κορονοϊό, ύψους 930.000 ευρώ.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε τον τρόπο με τον οποίο η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζει να σκορπά χρήματα του λαού της Αττικής και μάλιστα στο όνομα της υγείας του!!! Μόλις την παραμονή της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Τετάρτης 24 Ιούνη, έφερε την εισήγηση για προμήθεια 500 φορητών συστημάτων καθαρισμού και απολύμανσης κατά του covid-19, που θα διανεμηθούν στους Δήμους, έναντι 930.000 ευρώ.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" καταψήφισε την συγκεκριμένη δαπάνη, η οποία έγινε χωρίς καμία μελέτη, επισημαίνοντας ότι από την αρχή της πανδημίας πρότεινε την ενίσχυση του Τμήματος Απολυμαντηρίου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε υλικά μέσα, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στο τόσο ουσιαστικό έργο του.

Αντ' αυτού, η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής είναι πρόθυμη να κάνει απολυμάνσεις επικοινωνιακού τύπου, όπου της ζητήσουν, αλλά για τις ίδιες τις υπηρεσίες της αναθέτει το έργο σε ιδιωτικά συνεργεία.

Αυτή είναι η μέριμνα της Διοίκησης Πατούλη για τη δημόσια υγεία, που αρχίζει και τελειώνει στο πώς και σε ποιους θα μοιράσει ζεστό χρήμα».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *