Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Να μην ισχύσουν οι αποφάσεις του ΕΔΣΝΑ και να συζητηθεί το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Να μην ισχύσουν οι αποφάσεις του ΔΣ του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) που συνεδρίασε δια περιφοράς για τον κανονισμό τιμολόγησης ζητούν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αφροδίτη Αυγερινού, Στέλλα Βαλαβάνη, Στέλιος Μπενετάτος, Κωστής Παναγιώτου, Γιάννης Πρωτούλης, Ηλίας Σιώρας, Γρηγόρης Τημπλαλέξης και Νίκη Χρονοπούλου.  Η «Λαϊκή Συσπείρωση» κατέθεσε αίτημα να γίνει νέα προ Ημερησίας Διάταξης συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 3 Ιούνη.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» είχε καταγγείλει τη δια περιφοράς συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΔΣΝΑ με μια σειρά ερωτημάτων όπως αν η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ θέλουν να μην ακουστεί ο αντίλογος για τις αντιλαϊκές αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής το προηγούμενο διάστημα όπως ο Κανονισμός Τιμολόγησης. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» απείχε από τη διαδικασία.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Την Παρασκευή 29 Μάη συνεδρίασε δια περιφοράς το ΔΣ του ΕΣΔΝΑ με θέματα που σχετίζονται με τον κανονισμό τιμολόγησης της διαχείρισης των απορριμμάτων από τον ΕΔΣΝΑ.


Οι εκλεγμένοι με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" Σύμβουλοι στο ΔΣ του ΕΔΣΝΑ, με δήλωσή τους κατήγγειλαν αυτή τη μεθόδευση όταν τα περισσότερα όργανα συνεδριάζουν με τηλεδιάσκεψη και ως ελάχιστη στάση διαμαρτυρίας για να μην νομιμοποιήσουν με την ψήφο τους δεν πήραν μέρος σ' αυτήν την παρωδία συνεδρίασης.

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) στη χτεσινή της συνεδρίαση (Δευτέρα 1 Ιούνη) αποφάσισε να ζητήσει την αναστολή των αποφάσεων του ΔΣ του ΕΔΣΝΑ, μέχρι το θέμα να συζητηθεί σε διευρυμένη συνεδρίαση των δημάρχων της Αττικής και των εκπροσώπων της ΠΕΔΑ στον ΕΔΣΝΑ.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Αττικής ζητάμε με τη σειρά μας να συζητηθεί το θέμα προ ημερήσιας διάταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 3ης Ιούνη και να απαιτήσει να μην ισχύσουν οι αποφάσεις του ΔΣ του ΕΔΣΝΑ».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *