Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΔΣΝΑ: Καταγγέλλουν τον αντιλαϊκό κατήφορο της περιφερειακής αρχής

Τον αντιλαϊκό κατήφορο της περιφερειακής αρχής Πατούλη και της διοίκησής της στον ΕΔΣΝΑ καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής που χθες το πρωί έφθασαν στο σημείο να απαγορεύσουν την είσοδο στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω και μέσα στα γραφεία του Συνδέσμου, κατόπιν πρόσκλησης της διοίκησης της Περιφέρειας και του ΕΔΣΝΑ.

Στην ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» αναφέρει:

«Οι εκπρόσωποι της "Λαϊκής Συσπείρωσης", που συμμετείχαν σε κινητοποίηση Συντονιστικών Επιτροπών της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής, με αφορμή την ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών για το νέο ΧΥΤΑ στη Φυλή, θέλησαν να ασκήσουν το αυτονόητο δικαίωμά τους: Να εισέλθουν στα γραφεία του Συνδέσμου στον οποίο είναι εκλεγμένοι. Όμως, όπως φάνηκε, το αυτονόητο είναι πλέον ζητούμενο!

Η απαράδεκτη αυτή πρακτική της περιφερειακής αρχής Πατούλη είναι ένα ακόμα επεισόδιο στα έργα και στις ημέρες της στον ΕΔΣΝΑ και συνολικά στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου έχει συνεδριάσει μία μόνο φορά για να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλέξει τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Μάλιστα, τα μέλη του δεν ενημερώνονται καν για τις ημερήσιες διατάξεις και τις εισηγήσεις των συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, όπως έχουν ζητήσει οι εκπρόσωποι της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ -που ζητάμε να συνεδριάσει άμεσα- και τα Δημοτικά Συμβούλια των δήμων της Αττικής είναι ανάγκη να τοποθετηθούν για τις απαράδεκτες αυτές πρακτικές που υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων, τη συνέχιση του εγκλήματος σε βάρος του λαού της Δυτικής Αττικής και του Λεκανοπεδίου συνολικά».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *