Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Περιοδείες στις υπηρεσίες της Περιφέρειας

Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του ΚΚΕ στην Περιφέρεια Αττικής με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα πραγματοποιήσουν περιοδείες σε υπηρεσίες της, προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και να ενημερώσουν για τις θέσεις του Κόμματος για τις εξελίξεις.

Οι περιοδείες έχουν ως εξής:

● Την Πέμπτη 28 Μάη στις 9.00 π.μ., στις υπηρεσίες της ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών στη Λ. Συγγρού 80-88, με τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός σύμβουλος.

● Την Παρασκευή 29 Μάη στις 9.00 π.μ., στις υπηρεσίες της ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών, με τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός σύμβουλος.

● Τη Δευτέρα 1 Ιούνη στις 9.00 π.μ., στις υπηρεσίες της ΠΕ Πειραιά και ΠΕ Νήσων, με τον Στέλιο Μπενετάτο, Περιφερειακός σύμβουλος της ΠΕ του Πειραιά.

● Την Τρίτη 2 Ιούνη στις 9.00 π.μ., στις υπηρεσίες της ΠΕ Νότιου Τομέα Αθηνών, με τη Στέλλα Βαλαβάνη, Περιφερειακή σύμβουλος της ΠΕ του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

● Την Τετάρτη 3 Ιούνη στις 9.00 π.μ., στις υπηρεσίες της ΠΕ Δυτικής Αττικής, με τη Νίκη Χρονοπούλου, Περιφερειακή σύμβουλος της ΠΕ του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

● Την Πέμπτη 4 Ιούνη στις 9.00 π.μ., στις υπηρεσίες της ΠΕ Βόρειου Τομέα Αθηνών, με την Αφροδίτη Αυγερινού, Περιφερειακή σύμβουλος της ΠΕ του Βόρειου Τομέα Αθηνών.

● Την Παρασκευή 5 Ιούνη στις 9.00 π.μ., στις υπηρεσίες της ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών στη Λ. Αλεξάνδρας 196, με τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *