Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ: Γιάννης Πρωτούλης_Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο - έκτρωμα του υπουργείου Περιβάλλοντος

«Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο», αυτές οι τέσσερις λέξεις πρέπει να είναι η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην τοποθέτηση του με τηλεδιάσκεψη για το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που αναμένεται να ψηφιστεί την Τρίτη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Τόνισε πως είναι ένα έκτρωμα και ότι είναι δίκαιες οι πολύ μεγάλες αντιδράσεις που έχουν προκληθεί. Σημείωσε ότι η κυβέρνηση το έφερε στη Βουλή εν μέσω πανδημίας, χωρίς ο κόσμος να μπορεί να αντιδράσει και πρόσθεσε πως είναι και φωτογραφικό για να προχωρήσουν οι δουλίτσες που έχουν ανοίξει.

Ανέφερε πως αφαιρεί βασική αρμοδιότητα της Περιφέρειας που είναι για τα απορρίμματα, πως νομιμοποιεί καταπατήσεις που έχουν γίνει από το 1975 έως το 2011 και έκανε λόγο για ένα νόμο πυρομανή ενόψει και της νέας αντιπυρικής περιόδου. Σημείωσε ότι πρόκειται για ένα έγκλημα που δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Για τους σχεδιασμούς της νέας χωματερής υπενθύμισε ότι είχε συμφωνηθεί από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας επί Ρ. Δούρου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *