Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Κινητοποίηση στο πλαίσιο της σημερινής πανελλαδικής μέρας δράσης και στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Μίλησε ο Ηλίας Σιώρας, πρόεδρος του ΣΕΝΕ «Ευαγγελισμός», ο οποίος στάθηκε στους λόγους και στα αιτήματα των σημερινών δράσεων. Παράλληλα κατήγγειλε την κυβερνητική προσπάθεια φίμωσης των υγειονομικών, ωστόσο αυτό δεν κάμπτει τον αγώνα τους, σημείωσε.

Στην κινητοποίηση που συμμετείχαν υγειονομικοί και εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων, στήριξαν σωματεία και φορείς, ενώ παραβρέθηκαν ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  του ΚΚΕ, ο οποίος στο χαιρετισμό του εξέφρασε την αλληλεγγύη του Κόμματος στον αγώνα και τα αιτήματά τους. Επίσης, παραβρέθηκε ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ.

Σημειώνεται ότι στον προαύλιο χώρο μπροστά από τα ΤΕΠ την ώρα της κινητοποίησης εισέβαλαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με ειδική εξάρτηση, επικαλούμενες την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Μετά την παρέμβαση στους επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων του Νίκου Καραθανασόπουλου και του Γιώργου Πέρρου που συμμετείχαν στην κινητοποίηση, αλλά και από την αντίδραση των παραβρισκόμενων, οι δυνάμεις αποχώρησαν και βγήκαν έξω από το προαύλιο του νοσοκομείου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *