Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Ετοιμάζουν νέα τεράστια χωματερή στη Φυλή δίπλα σε οικισμό

Την προκήρυξη διαγωνισμού για την κατασκευή μια νέας χωματερή 300 στρεμμάτων στη Φυλή δίπλα σε οικισμό κατήγγειλε ο Γιάννης Πρωτούλης μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο κανάλι «Open».

Τόνισε πως έπειτα από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις μεταξύ της Ρ. Δούρου και του Γ. Πατούλη, δηλαδή μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, προκηρύχθηκε διεθνής διαγωνισμός δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για να φτιαχτεί μια νέα τεράστια χωματερή 4 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων στην περιοχή «Σκαλιστήρι» που συνορεύει με εργατικές κατοικίες.

Σημείωσε ότι πρόκειται για ένα αντιπεριβαλλοντικό και αντιλαϊκό σχεδιασμό που προχωρά με το πρόσχημα του αδιεξόδου και υπενθύμισε τα αποτελέσματα υγειονομικής μελέτης που καταγράφει πως από το 1995 έως το 2015 αυξήθηκαν κατά 30% οι θάνατοι από καρκίνο.

Το θέμα αναδεικνύει σήμερα στο πρωτοσέλιδό του ο «Ριζοσπάστης» κάνοντας λόγο για «βόμβα» σε βάρος του λαού της Δυτικής Αττικής με ευθύνη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής. Την Τρίτη παρέμβαση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής έκαναν  Σωματεία, φορείς και κάτοικοι της ΔυτικήςΑττικής, αντιδρώντας στους σχεδιασμούς για τη χωματερή.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *