Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην Κεντρική Λαχαναγορά με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη

Στην Κεντρική Λαχαναγορά της Αθήνας στο Ρέντη, περιόδευσαν το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στη Δυτική Αθήνα, ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος βουλευτής στη Β' Πειραιά και ο Αντώνης Δαβανέλλος, υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα.

Μαζί τους ήταν και ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το κλιμάκιο του Κόμματος πέρασε από όλες τις ράμπες φόρτωσης των προϊόντων και συζήτησε με τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους, ακούγοντας τα προβλήματά τους: Τα χρέη πολλά, η δουλειά πεσμένη, η ανασφάλεια μεγαλώνει, ήταν μερικά από όσα έλεγαν όλοι παίρνοντας τα φυλλάδια του Κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μας διέψευσε, αποδείχτηκε χειρότερος από τους προηγούμενους και τώρα ετοιμάζεται ο επόμενος να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο», έλεγαν χαρακτηριστικά αρκετοί από όσους κοντοστέκονταν να κουβεντιάσουν με τους υποψήφιους του Κόμματος.

«Δεν χωράει καμιά απογοήτευση. Το ΚΚΕ ποτέ δεν σας κορόιδεψε, πάντα σας είπε την αλήθεια, ακόμα και με κόστος. Και σήμερα πρέπει να το ενισχύσετε γιατί την επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει ο λαός να στριμώξει την οποιαδήποτε κυβέρνηση. Και σε αυτό τον αγώνα μόνο το ΚΚΕ μπορεί να πρωτοστατήσει, όπως το αποδεικνύει καθημερινά», ανέφεραν τα στελέχη του Κόμματος, καλώντας σε συμπόρευση και δράση μαζί με το ΚΚΕ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *