Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Ένα ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να ηγηθεί της λαϊκής αντεπίθεσης

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δυναμώσει το ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές, διότι ένα ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να ηγηθεί της αντεπίθεσης ενάντια στα όσα ο λαός ζει, σημείωσε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στο Δυτικό Τομέα της Αθήνας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΙ», τόνισε το ρεύμα συμπόρευσης που εκφράστηκε στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις πρόσφατες εκλογές, συνεχίζεται και το ζητούμενο της επόμενης μέρας είναι ποιος θα είναι ο καλύτερος υπερασπιστής των λαϊκών δικαιωμάτων. Έφερε ως παράδειγμα την σημερινή κινητοποίηση εργαζόμενων από εργοστάσια που έκλεισαν στο Πλατύ Ημαθίας και στην Αχαία, τονίζοντας ότι ο κομμουνιστής δήμαρχος της Πάτρας ήταν μαζί με τους εργαζόμενους έξω από το υπουργείο Εργασίας, ενώ από την Ημαθία δεν ήρθε κανείς από τους πρόσφατα εκλεγμένους στην Τοπική Διοίκηση. Πρόσθεσε ότι είναι ένα παράδειγμα για το ποιόν ο λαός θα έχει δίπλα του την επόμενη μέρα.

Σημείωσε, ακόμα, ότι δεν είναι αριστερά, πρόοδος και δημοκρατία ο νεποτισμός, η αλαζονεία, το όλα για την καρέκλα. Αυτά, υπογράμμισε, δεν έχουν σχέση με τα δικά μας ιδανικά και τις αξίες μας, δεν έχουν σχέση με την μεγάλη ιστορία που έγραψε το εργατικό λαϊκό κίνημα της χώρας μας. Πρόσθεσε ότι όσοι με βαριά καρδιά έδωσαν μια τελευταία ευκαιρία στη λογική του μικρότερου κακού πρέπει να δουν την επόμενη μέρα και να δυναμώσουν το ΚΚΕ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *