Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ στο Πάρκο Τρίτση

Το Πάρκο Τρίτση επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθήνας. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν η Αθανασία Ζαρκαδούλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και γραμματέας της ΤΕ Δυτικών Συνοικιών, ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και δημοτικός σύμβουλος Αγίων Αναργύρων - Καματερού και ο Γιώργος Σταματόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Ιλίου.

Το κλιμάκιο συζήτησε με τους εργαζόμενους του Πάρκου. Ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διοίκησης Γ. Πολύζο και τη γενική διευθύντρια  Β. Γλένη. Η διοίκηση έθεσε στο κλιμάκιο του ΚΚΕ τα κενά σε προσωπικό και το γεγονός ότι η χρηματοδότηση δεν επαρκεί για τη στελέχωση του Πάρκου με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς επίσης και την ανάγκη να εξασφαλισθεί μόνιμη υδροδότηση των λιμνών.

Ο Γιάννης Πρωτούλης σημείωσε ότι το Πάρκο δημιουργήθηκε χάρη στους αγώνες του λαού της περιοχής. Τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν προσλήψεις μόνιμου  προσωπικού με πλήρη δικαιώματα για να καλυφθούν οι ανάγκες λειτουργίας, συντήρησης και φύλαξης του Πάρκου και σημείωσε ότι το ΚΚΕ θα αναδείξει το ζήτημα και κυρίως θα συνεχίσει να παλεύει για Πάρκο ανοιχτό στο λαό και κλειστό στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η σταθερή, επαρκής και αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *