Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Στην περιοχή Τσαλαβούτα περιόδευσαν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Γιώργος Σιδέρης

Στη βιομηχανική περιοχή, στην Τσαλαβούτα Περιστερίου, περιόδευσαν το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Γιώργος Σιδέρης, νοσοκομειακός γιατρός, μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, υποψήφιοι βουλευτές Δυτικού Τομέα Αθήνας.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ συζήτησαν με τους εργάτες, καλώντας τους να απορρίψουν τα κάλπικα διλήμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, να αξιοποιήσουν και τη δική τους πείρα από τους χώρους δουλειάς, για να διαπιστώσουν ότι το μόνο κόμμα που είναι δίπλα τους στον αγώνα για το μεροκάματο, για συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, ενάντια στις απολύσεις, για κάθε εργασιακό δικαίωμα είναι το ΚΚΕ.

Ανέδειξαν ότι αυτό που πρέπει να απασχολεί σήμερα το λαό είναι πόσο δυνατό θα είναι το Κόμμα την επόμενη μέρα των εκλογών, που η νέα κυβέρνηση θα παραλάβει τη σκυτάλη από το ΣΥΡΙΖΑ στην επίθεση στους εργαζόμενους. Κι επειδή την επόμενη μέρα χρειάζεται ένα ισχυρό εργατικό κίνημα που θα βάζει εμπόδια σε αυτή την πολιτική, γι' αυτό πρέπει να δυναμώσει και το ΚΚΕ, το μόνο Κόμμα που είναι ικανό να οργανώσει την πάλη για να διεκδικήσουν οι εργαζόμενοι τα δικαιώματά τους.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *