Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Σε εξέλιξη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής - Κινητοποίηση για τα «καζάνια του θανάτου»



Σε εξέλιξη είναι συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής όπου κινητοποίηση διοργανώνουν σωματεία και φορείς από το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα απαιτώντας: «Έξω τα καζάνια του θανάτου! Δε συμβιβαζόμαστε με τις επικίνδυνες ουσίες που απειλούν εμάς και τα παιδιά μας! Δεν πάει άλλο με την έντονη δυσοσμία και την αφόρητη κατάσταση στις γειτονιές μας».

Ειδικότερα στην κινητοποίηση συμμετέχουν η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Κερατσινίου - Δραπετσώνας, ο Σύλλογος Γυναικών «Η στοργή του παιδιού» (μέλος ΟΓΕ), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δραπετσώνας «Τερψη-χώρος», ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Χαραυγής Κερατσινίου, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, ο Σύλλογος ΠE Kερατσινίου - Περάματος «Nίκος Πλουμπίδης» και η EΛME Πειραιά.

Σημειώνεται πως η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής έχει καταθέσει αίτημα για τις εξελίξεις στο χώρο των «Λιπασμάτων» και της «Oil One» αλλά και κείμενο προς ψήφιση ενάντια στη δίωξη του δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

Κινητοποίηση πραγματοποιεί και η Ένωση Συλλόγων Γονέων - Κηδεμόνων Σπάτων - Αρτέμιδας με αίτημα να επιλυθεί από την Περιφέρεια, το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία τους.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *