Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Πολιτική η επιλογή της ταλαιπωρίας των μαθητών της Αρτέμιδας



Το πρόβλημα της μεταφοράς των 150 μαθητών της Αρτέμιδας που ακόμα δεν έχουν ενταχθεί στη δωρεάν μεταφορά είναι πολιτικό θέμα, επισήμανε μεταξύ άλλων στην παρέμβασή του ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής, Γιάννης Πρωτούλης, μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, όπου η Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων Σπάτων - Αρτέμιδος έκανε παρέμβαση για το θέμα.

Συγκεκριμένα, είπε πως το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και πως «αν θέλατε θα το είχατε λύσει. Έχετε λύσει πιο δύσκολα θέματα και η κυβέρνησή σας έχει λύσει ακόμα πιο χοντρά θέματα στο "άψε - σβήσε".  Το Μακ Άρθουρ το κάνατε τουριστική περιοχή με μία τροπολογία στις 11 το βράδυ. Και ταλαιπωρείτε 150 μαθητές με 82 διαγωνισμούς. Συνεννοηθείτε και λύστε το».

Παράλληλα, ζήτησε από την περιφερειακή αρχή να «μην είσαστε τόσο εύθικτοι όταν έρχονται κάτοικοι, αυτό πρέπει να το επιδιώκετε. Γίνεστε όταν έρχονται και διαμαρτύρονται για πράγματα που τους έχετε υποσχεθεί και τους έχετε γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων σας».

Σημείωσε, με αφορμή τη συζήτηση για «υποβάθμιση» του Περιφερειακού Συμβουλίου, ότι «υποβάθμιση είναι να ερχόμαστε εδώ να περιμένουμε από τις 3.30 το μεσημέρι και ο περιφερειάρχης να εμφανίζεται στη χάση και στη φέξη. Υποβάθμιση είναι να φέρνετε δύο επιτροπές που καταψηφίστηκαν, τις ξαναφέρατε, καταψηφίστηκαν ξανά και τώρα λέτε ότι φέρνετε κανονισμό για την αναβάθμιση της λειτουργίας».

«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε μία στο εκατομμύριο. Τα σοβαρά ζητήματα να τα φέρνετε εδώ και να τα συζητούμε», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Γιάννης Πρωτούλης.

Εκ μέρους των Γονέων παρέμβαση για το θέμα έκανε Κώστας Γαρδάς, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 4ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδας. Τόνισε πως οι αίθουσες του συγκεκριμένου σχολείου είναι ακόμα σε κοντέινερ και πως δεν πρέπει να υπάρξει άλλη καθυστέρηση σε ό,τι αφορά την ένταξή του στη μεταφορά των μαθητών.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *