Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Ζητά να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα των «Λιπασμάτων» και της «Oil One»

Στο ζήτημα των εξελίξεων στο χώρο των «Λιπασμάτων» και της «Oil One» επανέρχεται η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής, με αίτημά της, που έχει ως εξής:

«Στις 30 Οκτώβρη 2019 κατά την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση - λόγω της άρνησης της διοίκησης να εντάξει το θέμα στην ημερήσια διάταξη- σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο των "Λιπασμάτων" και την "Oil One", η διοίκηση δεσμεύτηκε ότι μετά τις 15 Δεκέμβρη θα είναι έτοιμη να εισάγει το θέμα στην ημερήσια διάταξη.

Από τότε έχει περάσει ενάμισης μήνας, χωρίς το θέμα να εισάγεται στην ημερήσια διάταξη. Επανερχόμαστε στο αρχικό μας αίτημα, έτσι όπως κατατέθηκε με το με αρ.πρωτ. 37/22-10-2019 εγγράφου μας, το οποίο επισυνάπτουμε.

Ζητάμε να ενταχθεί το θέμα στην ημερήσια διάταξη της 3ης συνεδρίασης, σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο των "Λιπασμάτων" και την "Oil One", ώστε το Περιφερειακό Συμβούλιο να συζητήσει και να αποφασίσει τόσο την άμεση ανάκληση των αδειών όλων των βιομηχανιών που ρυπαίνουν την περιοχή και την απομάκρυνση των εγκαταστάσεών τους μακριά από κατοικημένες περιοχές, όσο και την απόδοση του συνόλου των 640 στρεμμάτων στο λαό της περιοχής, με απαλλοτρίωση όλης της έκτασης χωρίς αποζημίωση και αξιοποίησή της για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών σε αναψυχή, πολιτισμό, άθληση, υγεία».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *