Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗ: Πολιτικά χαϊδολογήματα σε κοινή θέα


Σε πολιτικά χαϊδολογήματα επιδόθηκαν σήμερα το απόγευμα σε κοινή θέα, κατά τη διάρκεια του περιφερειακού συμβουλίου, η διοίκηση της Περιφέρειας του Γ. Πατούλη, το φασιστοειδές Τζήμερος και η παράταξη της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Οι μάσκες έπεσαν για άλλη μια φορά, όταν οι τρεις τους, έμειναν μόνοι στην αίθουσα και ψήφισαν την πρόταση του Τζήμερου να διεξαχθεί συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης με θέμα «Τάξη και Ασφάλεια στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου». Όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις αποχώρησαν από το χώρο.

Ο ρόλος που έχει ανατεθεί στον Τζήμερο και που αποκαλύπτεται με ξεδιάντροπο πια τρόπο φάνηκε και κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου «Σπίτι του Αγωνιστή». Εκεί, ο Τζήμερος, με την τοποθέτησή του προκάλεσε την άμεση αποχώρηση των παρατάξεων του Γ. Σγουρού, της Ρ. Δούρου και της Μ. Τσίχλη (από την παράταξη «Ανυπότακτη Αττική») και βέβαια της Λαϊκής Συσπείρωσης. Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε το γεγονός πως ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρ. Θεοδωρακόπουλος άφησε τον Τζήμερο να «ξεράσει» τον αντικομμουνιστικό εμετό, κάτι που επιβεβαιώνει το ρόλο που έχει ανατεθεί στο Τζήμερο.

Για το θέμα, τοποθετήθηκε ο περιφερειακός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Στέλιος Μπενετάτος, αναφέροντας ανάμεσα σε άλλα: «Είναι προς αιώνια τιμή του ΚΚΕ που σήκωσε το κύριο βάρος της αντίστασης στους ναζί κατακτητές και είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορούμε να δώσουμε σε αυτούς τους αγωνιστές που τώρα στα γεράματά τους τούς οφείλουμε μία περίθαλψη και όλη η συντεταγμένη πολιτεία έπρεπε με όλους τους τρόπους να βοηθάει»

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *