Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Τώρα είναι η ώρα! ΚΚΕ με το νου και την καρδιά!

ΚΚΕ! Και με το μυαλό και με την καρδιά!

ΚΚΕ και με το νου και με την ψυχή μας! Αυτή πρέπει να είναι η επιλογή την Κυριακή πάνω από την κάλπη, για όσο γίνεται περισσότερους εργάτες, ανέργους, φτωχούς αυτοαπασχολούμενους, νέους και νέες, συνταξιούχους.

Είτε κανείς σκεφτεί με την «ψυχρή λογική», είτε με το συναίσθημα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΚΚΕ, στο μόνο κόμμα για το οποίο μπορεί να είναι σίγουρος ότι η ψήφος του θα πιάσει τόπο, ότι δεν θα το μετανιώσει την επόμενη μέρα.

Η μόνη επιλογή που θα σε δικαιώσει

Το ΚΚΕ είναι η μόνη επιλογή:

Για καθέναν που αναλογίζεται ότι την επόμενη μέρα, τα συμφωνηθέντα που θα παραλάβει η νέα κυβέρνηση από τη σημερινή, φέρνουν τον επόμενο αντιλαϊκό βηματισμό, επομένως χρειάζεται να οργανωθούν η αντίσταση, η λαϊκή διεκδίκηση, η αντεπίθεση για τις ανάγκες μας.

Για καθέναν που παίρνει διαζύγιο από τις αυταπάτες, που δεν αντέχει άλλο στο στενό κορσέ του «μικρότερου κακού», που πάντα φέρνει το μεγαλύτερο.

Για καθέναν που ανησυχεί για το σήμερα και το αύριο του εργατικού - λαϊκού κινήματος, που σκέφτεται ριζοσπαστικά, που θέλει περισσότερο κόσμο στο δρόμο του αγώνα, σε σύγκρουση με την εργοδοσία, τα κόμματά της και την ΕΕ, δηλαδή θέλει περισσότερους να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μάχης του ΚΚΕ και λιγότερους στο κάλεσμα υποταγής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για καθέναν που πείθεται ότι τα πράγματα μπορούν να είναι αλλιώς, ότι η χώρα μας έχει όλες τις δυνατότητες να ικανοποιήσει τις ανάγκες του λαού, ότι είναι ρεαλιστικός ένας άλλος δρόμος ανάπτυξης, με τους εργαζόμενους να απολαμβάνουν τον πλούτο που παράγουν.

Με το νου...

Ψηφίζουμε ΚΚΕ με το νου, γιατί καταλαβαίνουμε ότι είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να ασκήσει αντιπολίτευση στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, είτε είναι αυτοδύναμη είτε αξιοποιήσει τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ με το νου, γιατί η διαφορά που θα έχει ο πρώτος από τον δεύτερο δεν έχει καμιά σημασία. Γιατί αυτό το «μήνυμα» στέλνει και το Γιούρογκρουπ της Δευτέρας 8 Ιούλη, που έχει θέμα την Ελλάδα και όπως φαίνεται ούτε στην ΕΕ τούς απασχολεί ποιος θα είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών, αφού το «κουστούμι» που θα ραφτεί για τον ελληνικό λαό είναι δεδομένο. Γιατί λοιπόν να απασχολεί το λαό;

Ψηφίζουμε ΚΚΕ με το νου, όσοι καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να μπει τέλος στα αναχώματα, στα κόμματα «μιας χρήσης», που όση δύναμη παίρνουν από το λαό την επιστρέφουν ως «τσόντες» στη δοκιμασμένη αντιλαϊκή πολιτική, γίνονται στηρίγματα των εκάστοτε κυβερνήσεων. Γιατί, η πείρα από τους ΑΝΕΛ, το Ποτάμι, το ΛΑ.Ο.Σ., τη ΔΗΜΑΡ, την Ένωση Κεντρώων φτάνει και περισσεύει ως κριτήριο για να απορριφθεί σήμερα το κόμμα Βαρουφάκη, που άλλωστε λέει ότι θα συνεργαστεί είτε με τη ΝΔ, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ με το νου, για να απομονωθεί ακόμα περισσότερο η εγκληματική φασιστική Χρυσή Αυγή, για να ολοκληρωθεί το βήμα που έγινε. Γιατί, θέλουμε οι φασίστες όχι απλά να βλέπουν την πλάτη του Κόμματος, αλλά να πεταχτούν εκτός Βουλής, ως ένα ακόμα βήμα για να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν. Αλλά και για να κοπεί έγκαιρα ο «βήχας» στα νέα ακροδεξιά μορφώματα.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ με το νου, γιατί έχουμε επίγνωση ότι εμπόδια στη «δεξιά» πολιτική που θα συνεχιστεί, δεν μπορούν να βάλουν τα απολειφάδια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έχει μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτιά του και θα συνθέτουν την επόμενη κοινοβουλευτική του ομάδα. Γιατί είμαστε σίγουροι ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Κουρουμπλής, η Παπακώστα, ο Κουίκ, η Κουντουρά, αλλά και όλοι οι άλλοι, το μόνο που είναι ικανοί να κάνουν είναι να ενθαρρύνουν τον Μητσοτάκη, τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη και όχι να τους δυσκολεύουν.

...και την καρδιά!

Ψηφίζουμε ΚΚΕ με την καρδιά, γιατί δεν ανεχόμαστε άλλο την καπηλεία του ΣΥΡΙΖΑ στα οράματα και τα ιδανικά του κινήματος στην Ιστορία της Αριστεράς, που είναι έννοια ταυτισμένη με τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό, ενάντια στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα. Γιατί, θέλουμε να καθαρίσουμε αυτές τις αξίες και τα ιδανικά, που λέρωσε η «πρώτη φορά αριστερά», που τα συκοφάντησε όσο κανένας.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί έχουμε στην καρδιά μας τους χιλιάδες πρωτοπόρους που πάλεψαν, που άντεξαν, που έμειναν αλύγιστοι κρατώντας ψηλά τη σημαία. Την ίδια σημαία, του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ, των μεγάλων ταξικών αγώνων, που ο ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να βάλει δίπλα στις αιματοβαμμένες σημαίες του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί εξακολουθούν να μας εμπνέουν οι μεγάλοι λαϊκοί αγωνιστές, οι ήρωές μας. Για να πάρουμε πίσω τις φωτογραφίες τους, που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να βάλει ως ντεκόρ στα υπουργικά του γραφεία, εκεί που υποδέχεται τους εκπροσώπους των ιμπεριαλιστών, τον πρέσβη των ΗΠΑ, εκεί που υπογράφει τους αντεργατικούς νόμους που τσακίζουν το λαό μας.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί η καρδιά μας φτερουγίζει όταν διαβάζουμε για τον ηρωισμό των αλύγιστων, που μας κληροδότησαν αξίες και ιδανικά. Γιατί, οι αγωνιστικές παραδόσεις του λαού μας δεν έχουν καμιά σχέση με τον Πλαστήρα και τον Βενιζέλο, των οποίων ο Αλ. Τσίπρας δηλώνει απόγονος. Γιατί, αυτοί οι αλύγιστοι βρέθηκαν στα εκτελεστικά αποσπάσματα, στις φυλακές και τις εξορίες των «προγόνων» του Αλ. Τσίπρα.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ με την καρδιά μας, γιατί οι μεγάλοι αγώνες που δώσαμε τα προηγούμενα χρόνια και μας σημάδεψαν, είναι οι αγώνες που ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα συκοφαντεί.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ για να δυναμώσει ξανά στο λαό η ελπίδα που γεννά ο αγώνας για την κοινωνική ανατροπή, για τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο.

Γιατί, οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε μπροστά μας χρειάζονται ζεστή καρδιά, νου και γνώση. Και κυρίως χρειάζονται μια δύναμη δοκιμασμένη, σίγουρη και αποφασισμένη, που δεν υπολογίζει θυσίες και κόπο όταν πρόκειται για το δίκιο του λαού.

Και αυτή η δύναμη δεν είναι άλλη από το ΚΚΕ! Εδώ είναι η ελπίδα!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *