Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Γιάννης Πρωτούλης: Απαράδεκτη η εικόνα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

 

Την εικόνα του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου για άλλη μία φορά απουσίαζε σχεδόν σύσσωμη η διοίκηση του δήμου, στηλίτευσε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής.

«Από τη διοικούσα παράταξη υπάρχουν ελάχιστοι, η συντριπτική πλειοψηφία των εισηγητών των θεμάτων λείπουν, όπως και ο περιφερειάρχης Αττικής» είπε και πρόσθεσε πως αυτό το φαινόμενο συμβαίνει για πολλοστή φορά και πως είναι μεγάλες οι ευθύνες τόσο της διοίκησης όσο και του προεδρείου του Συμβουλίου.

Ωστόσο, πρόσθεσε, πως είναι πρόκληση το γεγονός ότι την προηγούμενη βδομάδα, αρκετοί που λείπουν σήμερα, ήταν στο συνέδριο της ΕΝΠΕ στη Ρόδο με όλα τα έξοδα πληρωμένα αλλά και να πάρουν μέρος σε δια ζώσης συνεδρίαση. «Δεν κάνει κανένας χάρη σε κανέναν» είπε και υπενθύμισε ότι οι περιφερειακοί σύμβουλοι αποζημιώνονται για ένα απόγευμα το μήνα -στη χειρότερη περίπτωση- με πάνω από 65 ευρώ, ποσό διπλάσιο από αυτό που παίρνει ένας εργατοτεχνίτης το 8ωρο στις πιο δύσκολες και ανθυγιεινές συνθήκες, δηλαδή 31,85 ευρώ.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση» κατέληξε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *