Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Ο ΗΛΙΑΣ ΣΙΩΡΑΣ ΣΤΟ «ACTION 24»: Διεκδικούμε ουσιαστικές λύσεις στα οξυμένα προβλήματα της Υγείας με την αυριανή 24ωρη Πανυγειονομική απεργία



Στο μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης αναφέρθηκε ο Ηλίας Σιώρας, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, μιλώντας σε εκπομπή του «Action 24» το βράδυ της Κυριακής 14 Ιούνη.

Υπογράμμισε πως πριν τον κορονοϊό, στον «Ευαγγελισμό» υπήρχαν 850 κενές θέσεις όλων των ειδικοτήτων, ενώ τώρα θα καλυφθούν μόλις 150 θέσεις και μάλιστα με επικουρικούς, όπου μετά θα απολυθούν.

Οι ελαστικά απασχολούμενοι στα νοσοκομεία όλων των ειδικοτήτων πανελλαδικά ανέρχονται σε 18.000, ενώ στον «Ευαγγελισμό» ξεπερνούν το 25% των εργαζομένων, συνέχισε ο Ηλίας Σιώρας, συμπληρώνοντας ότι ακυρώθηκαν ραντεβού 2,5 - 3 μηνών και δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να διακπεραιώσουμε όλο αυτό τον κόσμο που έρχεται τώρα στο νοσοκομείο, μετά την πανδημία, ενώ έχουν επανέλθει τα ράντζα.


Για όλα αυτά τα προβλήματα, την Τρίτη 16 Ιούνη υπάρχει 24ωρη Πανυγειονομική - Πανελλαδική απεργία, στην οποία καλούμε σε μαζική συμμετοχή και συμπαράσταση, κατέληξε ο Ηλίας Σιώρας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *