Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Αίτημα συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο η επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής



Αίτημα συζήτησης προ ημερήσιας διάταξης για το θέμα της επέκτασης του ΧΥΤΑ Φυλής στη συνεδρίαση της Τρίτης 27 Αυγούστου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κατέθεσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Το αίτημα έχει ως εξής:

«Με την απαράδεκτη απόφαση που η πλειοψηφία του ΕΔΣΝΑ την 1η Αυγούστου, σε έκτακτη και εν κρυπτᾡ συνεδρίαση πήρε για την εκ νέου επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής, δίνοντας έτσι νέα παράταση στην "υγειονομική βόμβα" που δηλητηριάζει ολόκληρη τη Δυτική Αττική.

Η απερχόμενη Διοίκηση Δούρου, όχι μόνο δεν έκλεισε τη χωματερή όπως διατυμπάνιζε αλλά λίγες μέρες πριν τη λήξη της θητείας της ανέλαβε να βγάλει τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό της νέα Περιφερειακής Αρχής του κ Πατούλη, να της στρώσει το έδαφος για να συνεχιστεί το έγκλημα σε βάρος του λαού της Δυτικής Αττικής.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Αττικής, ζητάμε να συζητηθεί προ ημερήσιας διάταξης το φλέγον αυτό ζήτημα, στην συνεδρίαση της Τρίτης 27 Αυγούστου ώστε να αποφασιστεί το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *