Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Αίτημα συζήτησης για τη διεξαγωγή συνεδριάσεων με φυσική παρουσία των συμβούλων

Συζήτηση θέματος προ ημερήσιας διάταξης για διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και των άλλων επιτροπών με φυσική παρουσία των συμβούλων, ζητούν με αίτημά τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αναλυτικά αναφέρουν:

«Έχουν περάσει δύο χρόνια που λόγω της Covid-19, οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων (Περιφερειακό Συμβούλιο, Οικονομική Επιτροπή κλπ.) στην Περιφέρεια Αττικής γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης ή διά περιφοράς. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε επανειλημμένα ζητήσει να πάρει η διοίκηση, όπως οφείλει, όλα τα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή των συνεδριάσεων με φυσική παρουσία των συμβούλων.

Ήδη όλες οι δραστηριότητες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής έχουν ανοίξει. Διεξάγονται συνέδρια με παρουσία εκατοντάδων συνέδρων, στα γήπεδα η πληρότητα είναι στο 100%, στη διασκέδαση και στην εστίαση το ίδιο.

Όσον αφορά στις συνεδριάσεις Δημοτικών, Περιφερειακών Συμβουλίων και άλλων Επιτροπών, γίνονται εδώ και πολύ καιρό με φυσική παρουσία των συμβούλων (συμπεριλαμβανομένου του Δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας) αλλά στην Περιφέρεια Αττικής συνεχίζεται το καθεστώς των τηλεδιασκέψεων ή των διά περιφοράς συνεδριάσεων για το Περιφερειακό Συμβούλιο, την Οικονομική Επιτροπή και για άλλες Επιτροπές.

Επανερχόμαστε και ζητάμε να συζητηθεί το θέμα προ ημερήσιας διάταξης στην 9η (εξ αναβολής) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ώστε η διοίκηση να βρει κατάλληλη αίθουσα για να διεξάγονται οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου με φυσική παρουσία των συμβούλων, τηρουμένων φυσικά όλων των υγειονομικών μέτρων».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *