Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αρνήθηκε η διοίκηση Πατούλη να συζητηθεί το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

Αρνήθηκε εκ νέου η διοίκηση του Γ. Πατούλη να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τις εκλογές ανάδειξης των αιρετών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των υπαλλήλων της Περιφέρειας που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Η πλειοψηφία στο Περιφερειακού Συμβούλιο αρνείται να θέσει το θέμα στην ημερήσια διάταξη, ενώ στο αίτημα να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης που τέθηκε στη συνεδρίαση της Τετάρτης 9 Ιούνη ψήφισε αρνητικά, προκειμένου να μη γίνει σχετική συζήτηση. Μάλιστα, πριν από την ψηφοφορία, δεν δόθηκαν καν ο λόγος στην πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας και στον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ που παραβρίσκονταν εκεί για να εξηγήσουν τη σοβαρότητα του θέματος.

Το αίτημα να συζητηθεί το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στήριξε η «Λαϊκή Συσπείρωση» με τον επικεφαλής της Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, που σημείωσε ότι υπάρχει καθολική διαφωνία από τους εργαζόμενους. (Δείτε εδώ video).

Είναι απαράδεκτο για 2η φορά να μη συζητείται θέμα που ζητούν οι εργαζόμενοι, σημείωσε σε σύντομη παρέμβαση η Β. Πανουτσάκου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας. (Δείτε εδώ video).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο περιφερειάρχης σε τοποθέτησή του κατέφυγε σε συκοφαντίες κατά της Β. Πανουτσάκου, κάτι που καυτηρίασε σε παρέμβασή του ο Γιάννης Πρωτούλης. (Δείτε video).


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *