Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Νέο αίτημα συζήτησης για την αντισεισμική θωράκιση των σχολείων και την επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής

Να ενταχθεί ως θέμα συζήτησης προ ημερήσιας διάταξης το θέμα της αντισεισμικής θωράκισης στα σχολεία  στην 19η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (που θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη), αλλά και αυτό της απόφασης του ΕΔΣΝΑ για επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής στην επόμενη συνεδρίαση, όταν καθοριστεί, ζητά με αίτημά της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής.

Όπως επισημαίνει, επειδή τα θέματα δεν εντάχθηκαν στην ημερήσια διάταξη της 19ης Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπως είχε αιτηθεί, «ζητάμε:

1. Να συζητηθεί προ ημερήσιας διάταξης της 19ης Συνεδρίασης το θέμα της αντισεισμικής θωράκισης, λόγω της σοβαρότητας και του επείγοντος χαρακτήρα που έχει. Βρισκόμαστε στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και δεν έχουν αντιμετωπιστεί τα ζητήματα αποκατάστασης των υλικών ζημιών που υπέστησαν πολλά σχολεία και χρήζουν επισκευών, ενώ παραμένει μεγάλος ο αριθμός των σχολικών κτιρίων που δεν έχουν ελεγχθεί στοιχειωδώς για τυχόν φθορές.


2. Να μας διαβεβαιώσετε ότι στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα συζητηθεί ως τακτικό θέμα της ημερήσιας διάταξης η με αρ. 248/2019 απόφαση της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ, με δεδομένο τα εξαιρετικά ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα που υπάρχουν σε ό,τι αφορά τη χωρητικότητα του ΧΥΤΑ Φυλής».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *