Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

«Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής: Αίτημα ένταξης θέματος για λήψη απόφασης στην ερχόμενη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σχετικά με την εγκατάσταση μέσων προστασίας από την ηχορύπανση κατά μήκος της Εθνικής Οδού στην περιοχή των Σεπολίων.

Οι Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής με αίτημά τους ζήτησαν την ένταξη στα θέματα συζήτησης της ερχόμενης Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, σχετικά με την εγκατάσταση μέσων προστασίας από την ηχορύπανση κατά μήκος της Εθνικής Οδού στην περιοχή των Σεπολίων.

Το αίτημα συγκεκριμένα αναφέρει:

«Στην περιοχή των Σεπολίων, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ηχορύπανσης από τη γειτνίαση με την Εθνική οδό και υπάρχει χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, που εκφράζεται και μέσα από τις πρωτοβουλίες του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Σεπολίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα της ηχορύπανσης εντοπίζεται στις Τρεις Γέφυρες, στο τέρμα της οδού Αυλώνος, στο ύψος των οδών Σιώκου, Σμόλικα, Πλατείας Λέλας Καραγιάννη, Λεωφόρου Δυρραχίου, Ροσινιόλ, Κολοκυνθούς κ.α..

Μετά τα παραπάνω αιτούμαστε την ένταξη θέματος, στην ερχόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με τίτλο την «Λήψη απόφασης για την εγκατάσταση μέσων προστασίας από την ηχορύπανση, πλευρικά και κατά μήκος της Εθνικής Οδού στην περιοχή των Σεπολίων».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *