Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

«Ξέρασε» πάλι τον άθλιο αντικομμουνιστικό εμετό στο Περιφερειακό Συμβούλιο


Τον συνηθισμένο αντικομμουνιστικό εμετό του ξέρασε και πάλι πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου που συνεδριάζει αυτή την ώρα, το γνωστό φασιστοειδές Τζήμερος. Όπως κάνει κάθε φορά, με την ανοχή της διοίκησης της Περιφέρειας και του προεδρείου, σε μία άσχετη παρέμβαση, χρησιμοποίησε άθλιους χαρακτηρισμούς κατά των εκλεγμένων της «Λαϊκής Συσπείρωσης».


Η αντίδραση του Γιάννη Πρωτούλη, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακού συμβούλου, ήταν άμεση. «Μπορεί να θέλετε έναν γελωτοποιό αντικομμουνιστή σε ένα όργανο σαν το Περιφερειακό Συμβούλιο να σας κάνει αυτήν τη δουλειά. Όμως, δεν θα ανεχτούμε ξανά έναν ναζί με κουστούμι, έναν φασίστα με κουστούμι στο Περιφερειακό Συμβούλιο, κάθε φορά να μας επιτίθεται με χαρακτηρισμούς». Και απευθυνόμενος στο προεδρείο και τη διοίκηση της Περιφέρειας, ξεκαθάρισε: «Πάρτε μέτρα. Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή στον εμετικό αντικομμουνισμό από τον συγκεκριμένο πολιτικάντη».

Στη συνέχεια, το φασιστοειδές Τζήμερος κάλεσε την Αστυνομία. Πριν από λίγα λεπτά, αστυνομικοί μπήκαν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και καθ' υπόδειξιν του Τζήμερου έψαχναν για να συλλάβουν συμβούλους! Μετά τις έντονες αντιδράσεις περιφερειακών συμβούλων αποχώρησαν αλλά επανήλθαν, με αποτέλεσμα να διακοπεί η διαδικασία.

Η άθλια παρέμβαση Τζήμερου έγινε μετά την τοποθέτηση του Γιάννη Πρωτούλη, στο δεύτερο εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα, ο οποίος είχε εκφράσει τη διαφωνία του στην παράταση του ωραρίου στο Αιγάλεω τη μέρα που θα στολιστεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο από το δήμο. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πρωτούλης εξέφρασε τη διαφωνία του και γνωστοποίησε ότι ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων διαφωνεί με την παράταση του ωραρίου. «Δεν έχουμε το δικαίωμα να αποκλείσουμε εργαζόμενους με τις οικογένειές τους να πάνε με τα παιδιά τους σε μια εορταστική εκδήλωση και να βαράνε σκοπιά μέχρι τις 11 η ώρα στα μαγαζιά. Αυτές τις μέρες χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι δουλεύουν από το πρωί ως τη νύχτα. Δεν γίνεται κανένας έλεγχος για κανένα ωράριο. Ακόμα κι αυτά τα απαράδεκτα ωράρια που ψηφίστηκαν τα 10 χρόνια της οικονομικής κρίσης δεν τηρούνται. Ως Περιφερειακό Συμβούλιο υπάρχουν δικαιώματα που δεν μπορούμε να τα ακουμπήσουμε».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *