Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΣΤΟΝ ΕΔΣΝΑ: Ζητούν η συνεδρίαση για την επικαιροποίηση του ΠΕΣΔΑ να γίνει «διά ζώσης»

 

 


Να πραγματοποιηθεί διά ζώσης και όχι με τηλεδιάσκεψη, σε κατάλληλο χώρο και με όλα τα απαραίτητα μέτρα η δεύτερη συνεδρίαση του Συνδέσμου όπου έχει ως θέμα την επικαιροποίηση του ΠΕΣΔΑ Αττικής ζητούν οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο ΔΣ του ΕΔΣΝΑ. Παράλληλα ζητούν να παραβρεθούν και οι εκπρόσωποι φορέων και συντονιστικών επιτροπών.

Αναλυτικά το αίτημα:

«Η 2η (!) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ θα γίνει την Παρασκευή 19 Νοέμβρη. Στη συνεδρίαση αυτή θα συζητηθεί το πολύ σοβαρό θέμα της επικαιροποίησης του ΠΕΣΔΑ Αττικής και απαιτείται να πραγματοποιηθεί διά ζώσης και όχι με τηλεδιάσκεψη, σε κατάλληλο χώρο και με όλα τα απαραίτητα μέτρα. Επιπλέον είναι επιβεβλημένο να παραβρεθούν και να παρέμβουν εκπρόσωποι φορέων και συντονιστικών επιτροπών που έχουν συγκροτηθεί και όλο το προηγούμενο διάστημα κινητοποιούνται κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική που υλοποιείται και στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *