Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Ψίχουλα για το λαό και πακτωλό χρημάτων στους επιχειρηματίες μέσω του προϋπολογισμού


Για αντιλαϊκή πολιτική της Περιφέρειας Αττικής που δίνει ψίχουλα για τις λαϊκές ανάγκες και πακτωλό χρημάτων στους επιχειρηματικούς ομίλους, έκανε λόγο, στην τοποθέτησή της για την 4η αναμόρφωση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας, η εκλεγμένη σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Στέλλα Βαλαβάνη μιλώντας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

«Δε λαμβάνετε υπόψιν σας τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών, σε μία δύσκολη περίοδο που διανύουμε» είπε και συμπλήρωσε πως η διοίκηση της Περιφέρειας δεν έχει καμία επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα. Η πανδημία ανέδειξε τις ανάγκες σε Υγεία, Παιδεία και Αθλητισμό «και εσείς εξακολουθείται να μην διεκδικείται κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες».

Στάθηκε στην απένταξη έργων που αφορούν συντηρήσεις σχολείων, νηπιαγωγείων και παιδικών χαρών τη στιγμή που η Περιφέρεια αντί να προσθέσει έργα για το λαό της Αττικής στο ΕΣΠΑ, ενέταξε την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη αντιπλημμυρικών έργων για τα οποία όμως η περιφερειακή Αρχή δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβάσεις.

«Με την τέταρτη τροποποίηση φαίνεται ότι ουσιαστικά υποτάσσεστε, όπως και στον προϋπολογισμό, στις ανάγκες της καπιταλιστικής ανάπτυξης», κατέληξε η Στέλλα Βαλαβάνη.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *