Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Επιβεβαιώθηκε η υποκρισία της πλειοψηφίας απέναντι στους πυρόπληκτους της Ανατ. Αττικής




Ερώτηση στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) έκανε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, η «Λαϊκή Συσπείρωση», σχετικά με την τύχη των αιτημάτων για την ανακούφιση των πυρόπληκτων, τα οποία η ίδια η περιφερειάρχης είχε βάλει σε ψηφοφορία στην προηγούμενη συνεδρίαση (100% αποζημίωση, μέτρα ασφαλούς στέγασης, κατασκευή σύγχρονων οικισμών, απαλλαγή των πληγέντων από δημοτικά τέλη - ΕΝΦΙΑ - τράπεζες κλπ).



Όπως είπε ο Γ. Μανουσογιαννάκης η κ. Δούρου μαζί με τον πρωθυπουργό, υπουργούς και άλλους παράγοντες, επισκέφτηκαν την περιοχή στο Μάτι και ζήτησε από την περιφερειάρχη να απαντήσει πως προώθησε αυτό το ψήφισμα, που η ίδια η παράταξή της είχε φέρει στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, τι απάντηση πήρε από τον πρωθυπουργό, πως τέλος πάντων προωθούνται αυτά τα θέματα που περιέχονται στο ψήφισμα, αν τέθηκαν αυτά τα ζητήματα και τι έχει γίνει.


Η περιφερειάρχης από την πλευρά της, επικαλούμενη «διαδικαστικά ζητήματα», αρνήθηκε να απαντήσει. Μάλιστα, ενοχλημένη από την ερώτηση έκανε και επίθεση με τρόπο αγενή, φωνάζοντας «Τελείωσε!», ώστε να κόψει κάθε συζήτηση.



Η ενόχληση της Ρ. Δούρου επιβεβαίωσε αυτό που είχαν πει από την αρχή οι εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ότι δηλαδή το περιεχόμενο και τα αιτήματα του ψηφίσματος που είχε φέρει η πλειοψηφία είναι υποκριτικά.



Στο παρακάτω vıdeo μπορείτε να δείτε όλη την τοποθέτηση 

 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *