Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Θρασύδειλη επίθεση του φασιστοειδούς Τζήμερου σε βάρος της Αλεξάνδρας Μπαλού



Τραμπούκικη επίθεση με χτυπήματα και προπηλακισμούς από το γνωστό φασιστοειδές Τζήμερο σε βάρος της περιφερειακής συμβούλου του ΚΚΕ Αλεξάνδρας Μπαλού, έγινε την Πέμπτη 11 Μάη κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ο Τζήμερος εμφανίστηκε στο χώρο και άρχισε να σκίζει αφίσες του ΠΑΜΕ για την πανεργατική απεργία στις 17 Μάη, τις οποίες οι εργαζόμενοι είχαν τοποθετήσει στο χώρο του υπουργείου Μεταφορών, όπου και συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Οταν του ζητήθηκε ο λόγος, το φασιστοειδές επιτέθηκε στην περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλ. Μπαλού, προπηλακίζοντας και χτυπώντας την.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις από παρευρισκόμενους και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απαίτησαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο να καταδικάσει το γεγονός και να αποβληθεί από τη συνεδρίαση ο Θ. Τζήμερος, κάτι το οποίο έγινε.
Την ενέργεια του Τζήμερου καταδίκασε το Περιφερειακό Συμβούλιο, με την παράταξη του Γ. Σγουρού (ΠΑΣΟΚ) να αποχωρεί από την αίθουσα, κρατώντας στην ουσία ίσες αποστάσεις.

Σε ανακοίνωσή του για την άθλια επίθεση του φασιστοειδούς Τζήμερου στην περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο.
Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ' επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό - λαϊκό κίνημα.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε».

Την επίθεση στην Αλ. Μπαλού κατήγγειλε το ΠΑΜΕ: «Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το γνωστό θρασίμι και φασιστοειδές "Τζήμερος", αφού πρώτα έβγαλε το μίσος του ξηλώνοντας απεργιακές αφίσες που ενημέρωναν για την πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 17 Μάη, επιτέθηκε και χτύπησε το στέλεχος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού.
Το εργατικό - λαϊκό κίνημα έχει πλούσια πείρα για να αντιμετωπίζει κάθε είδους εχθρούς των λαϊκών αγώνων, τους ψευτονταήδες και τους θρασύδειλους, τους χρυσαυγίτες και τις μεταλλάξεις τους».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (Σ.Υ.Π.Α.), στην οποία αναφέρει:
«Το γνωστό φασιστοειδές Θάνος Τζήμερος, εχθρός κάθε οργανωμένης λαϊκής αντίδρασης, έσκιζε προκλητικά για άλλη μια φορά αφίσες του ΠΑΜΕ, που είχαν τοποθετηθεί έξω από το Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών στο χώρο της Γενικής μας Συνέλευση και καλούσαν σε ξεσηκωμό και συμμετοχή των εργαζομένων στην Πανεργατική Απεργία στις 17 Μάη.
Όταν του ζητήθηκε ο λόγος επιτέθηκε με ύβρεις και προπηλάκισε όποιον έβρισκε και χτύπησε την Περιφερειακή Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρα Μπαλού.
Δεν είναι πρώτη φορά που μας απασχολεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Δύο μέρες πριν την πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 24 Νοέμβρη 2016 είχε συμβεί το ίδιο και είχαμε εκδώσει σχετική ανακοίνωση.
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, στοιχειώνουν τον Τζήμερο, πιστό υπηρέτη των αφεντικών του, γι’ αυτό και πάντα του προσφέρουν δημόσιο βήμα, που απαιτούν σιγή νεκροταφείου για τα νέα βάρβαρα μέτρα Κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΔΝΤ.
Να είναι σίγουρος ότι οι εργατικοί αγώνες θα τον βάλουν στη θέση που του αξίζει μαζί με τα στηρίγματά του, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.»


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *